Skip to content

Keuken installatie

Laat de keuken installatie over aan de specialist 

Staat er binnenkort een renovatie of een verbouwing van de keuken op de planning? De kans is groot dat je al goed weet wat voor stijl keuken je gaat kopen en of er een bijpassende vloer gaat komen. Maar heb je ook al aan de elektra gedacht? De kans is namelijk groot dat je extra stoppen nodig heb in de meterkast of dat er apparatuur aan moet worden gesloten. 

De installatie van vrijstaande keukenapparatuur 

Op het gebied van vrijstaande keukenapparatuur kun je denken aan een magnetron of aan een (kleurrijke) vrijstaande koelkast, die direct een eyecatcher van de ruimte gaat worden. Ik beschik over meer dan tien jaar ervaring op het gebied van elektra werkzaamheden, waardoor ik het installeren van vrijstaande keukenapparatuur snel, professioneel en met de grootste zorg voor je uit kan voeren. 

NSElectro
NSElectro

Ook voor de installatie van inbouw apparatuur 

Vandaag de dag kiezen steeds meer woningbezitters ervoor om inbouwapparatuur terug te laten komen in de keuken. Helemaal niet zo vreemd, want je keuken ziet er hierdoor erg strak en modern uit. Echter is het voor inbouwapparatuur wel aan te raden om dit te laten installeren door specialistischere vakmensen. Je weet hierdoor zeker dat de apparatuur perfect kan worden geintegreed in het design van de keuken. Ook voor de installatie van inbouwapparatuur ben je bij mij aan het juiste adres.