Skip to content

Complete Renovatie

Een complete renovatie van de elektra 

Heb je het huis van je dromen gekocht, maar moet er toch nog aardig wat worden gedaan? Dan is de kans groot dat er een complete renovatie van de elektra uit moet worden gevoerd. Kies je voor dit pakket, dan moet er onder meer een compleet nieuwe elektriciteitskast komen, nieuwe kabels worden gelegd, nieuwe schakelaars moeten worden geplaatst en nieuwe stopcontacten moeten worden geinstaleerd. 

Wat zijn de kosten van een complete renovatie? 

Wat de kosten zijn van een complete renovatie, hangt voor een groot deel af van de grootte van woning en of je de werkzaamheden volledig uit gaat besteden of deels zelf uitvoert. Zo kun je bijvoorbeeld leidingen plaatsen en dichtstrijken, kappen en slijpen en stopcontacten schakelaars plaatsen ook zelf uitvoeren.  

NS Electro Tilburg (56)
NS Electro Tilburg (56)

Ontvang een offerte op maat voor de renovatie van de elektra 

 De kans is groot dat de renovatie van de elektra maar eens in je  leven voorkomt. Daarom wil je van tevoren naturlijk welk graag weten waar je aan toe bent en wat de kosten bedragen van deze klus. Ontvang een offerte op maat voor de renovatie van de elektra. Ik denk graag met je mee en je bent bij mij altijd zeker van scherpe tarieven.